Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2009 19:01 - Коте от дивана
Автор: grah Категория: Хоби   
Прочетен: 5760 Коментари: 2 Гласове:
1




Това е група малки сладуреци, които се родиха в нашия ... диван! Полудомашната котка Чипс реши, че това е най-сигурното място наоколо /в съседство с един тиинейджър и един доберман – интересен избор/. Но е факт! Един ден просто чухме някой да писука отвътре, отворихме и наслед пътните чанти съзряхме пет малки мишленца с малки опашенца.

 

Беладжийчетата вече поотраснаха, започнаха да щъкат наоколо и да папкат мляко от паничка, значи е време да намерят своите стопани. Затова, всички добри хора, които си търсят прекрасно малко гушкаво мъркащо пухкаво съкровище, на вашето внимание нашите малки котарачета.

image



image

Малкото великанче Томи

 

Томи е най-големия от петимата в котилото, но е и най-спокойния. Той пръв се научи да яде от паничка, не се притеснява от нищо и никой и най-обича да си поспинква кротко и напоително. За него най-добър ще бъде онзи стопанин, който не обича буйните игри, а най-харесва, вечер да седне пред телевизора с питие и да гали бавно бавно, но с много чувство своя голям, пухкав и добродушен котак.


image

Лара /Крофт/

 

Тя първа изпълзя от семейното леговище, първа тръгна на разузнаване из апартамента, първа застана лице в лице със страшния комшия и изобщо не се уплаши. Тя има кураж като за пет малки котарачета и няма нищо против да падне първа от дивана стига да разбере какво има отдолу. Тя първа започна големите котешки боричкания и винаги е готова за една хубава порция кьотек. Лара е перфектната котарана за всеки, който иска да спретне на котето си луда гоненица на шумкащо наелонче за обяд, игра с топче, за вечеря и няколко обиколки из апартамента преди лягане. Перфектно приятелче за малки и порастнали деца!


image

Бойко /почти Борисов/

Бойко не е най-умния в котилото, но е последователен и целеустремен. И има страхотен ловен инстинкт! Той винаги се ориентира пръв къде е манджата и яде с краката в паничката, защото така заема най-много място респективно изяжда най много мляко /или поне той си мисли така/. Бойко много харесва хората и винаги е готов да изкачи по крачола на човека за да му каже „мяу, мяу, мяу” т.е. в свободен превод „много харесвам да ме хранят, да ме галят и да ме гушкат тъй че давай сега!”. От него ще порастне един много напорист, ловък и готов за саможертви /и жертви/ котарак. Ако живеете в къща – кажете сбогом на мишоците!

image


Малката принцеса Шайни

 

Шайни си е просто shy – малка, срамежлива и кокетна котарана. За разлика от всички други, които ще се втурнат да видят кой идва тя ще изчака, ще постои настрани докато не я забележат и не я погалят и поканят да похапне. Така се държат истинските принцеси! Малко деликатна котаранка тя е за стопанин, която ще я глезка, ще я обгради с нежност и обич, а в отплата ще получи любов и прекрасна компания от най-симпатичната, мила и спокойна котичка на света.


image

Малечко – Палечко

 

Мини /както е името му накратко/ е почти човешко бебе. Все пак извади голям късмет и беше спасен от сигурна смърт благодарение на бебешката храна на дъщеря ни. Оказа се, че не се е хранил и беше в безсъзнание, когато го намерихме. Малко по малко той поукрепна, научи се на много неща и сега като истински котак мърка, търка се вирейки малката смешна опашка и се оплаква на висок глас всеки път като забавим порцията храна. Все пак и той има своите котешки права! За него търсим стопанин, с когото да сподели остатъка от своя толкова късметлийски живот и да му даде част от късмета си!


image



Тагове:   животни,   диван,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. grah - и телефонът за контакт е 0888517606
02.11.2009 19:01
и телефонът за контакт е 0888517606
цитирай
2. анонимен - koteta
07.08.2010 11:28
qki sa
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grah
Категория: Хоби
Прочетен: 252060
Постинги: 72
Коментари: 122
Гласове: 263
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930